WebCentrum är ett IT företag som jobbar inom områdena
e-handel och webpublicering.

Kort om oss som driver WebCentrum:


Adress:
WebCentrum
Våxnäsg. 10
653 40 Karlstad


Telefon:
054 - 15 70 90


Epost: info@webcentrum.se
 
Hemsida: www.webcentrum.se


Geir Halvorsen är ursprungligen från Oslo, men bor nu i Vålberg med sambo och två barn sedan 2004. Han har en förtid inom it-branschen med fokus på internet-tjänster sedan 1997. Han har tidigare jobbat för företag som Scandinavia Online, Eniro Norge, Kvasir och Active 24.
Jarle Strand är även han ursprungligen från Norge, men har varit bofast i Värmland i snart 20 år. Han har en bred erfarenhet av webdesign och har arbetat med både stora och små webprojekt för allt från kommuner, nättidningar, idrottsföreningar till artister och företag.
Vi levererar standardlösningar där alla kunder är knutna mot samma system, vilket gör att alla nya funktioner och uppdateringar blir tillgängliga för alla våra kunder direkt.
Har du en webshop eller hemsida från WebCentrum har du samtidigt tillgång till en lösning där du inte behöver några kunskaper i HTML eller programmering för att på egen hand editera och uppdatera din webplats.

Vi har utvecklat våra publiceringslösningar med fokus på översiktlighet och användarvänlighet, allt för att du som användare skall kunna arbeta med din webshop eller hemsida i en så enkel och lättförståelig miljö som möjligt.

Med stor tillgänglighet, personligt engagemang och bred kunskap inom informations- och kommunikationsteknik kan vi erbjuda våra kunder den senaste teknologin och ständigt uppdaterade system.

WebCentrum drivs av Modulez Karlstad AB. WebCentrum och Modulez grundades i 2007 och har sitt säte i Karlstad.